Om mig

Elin Pehrsson

Healer, livscoach, författare & bokförläggare

Jag är en entreprenör ut i fingertopparna som älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Idag arbetar jag som författare, bokförläggare, holistisk livscoach, healer, kursledare och inspiratör. 

Grekland – mitt ”själshem” – har en stor plats i mitt hjärta. Det är en stor källa för inspiration i mitt skrivande men det är också dit jag vill ta med människor på retreats för att läka, växa och njuta.

Min bakgrund

Jag har alltid haft ett stort intresse för skrivande sedan jag var barn. Likaså för personlig utveckling, filosofi och andlighet – något jag upptäckte redan som tolvåring.

Hösten 2017 var jag nära en utmattning, men jag var snabb med att ta kroppens och själens signaler på allvar. På så sätt kom jag i kontakt med Reiki healing för första gången. Regelbundna healingsessioner tillsammans med samtalscoaching hos en duktig terapeut, kombinerat med daglig meditation, förändrade mitt liv!

Det var min egen resa tillbaka från stress och ångest som ledde till att jag sedan ville hjälpa andra människor må bättre och utvecklas. Så två år senare (2019) startade jag mitt företag Power Within.

Jag är nyfiken av mig och älskar att lära mig nya saker, så jag har studerat en hel del genom åren. Har gått utbildningar och kurser inom journalistik, skrivande, litteratur och romanskrivande. Inom hälsa har jag utbildning till Ekologisk kost- och näringsrådgivare, Holistisk livscoach och Reiki healer. Dessutom har jag gått kurser inom medial utveckling/mediumskap, energimedvetenhet/healing, massage och rörelse.

Lev livet & följ dina drömmar

Att leva livet och följa mina drömmar har alltid varit mitt motto och det som drivit mig framåt. Min största dröm – att bli författare – slog in i och med att jag debuterade som författare i augusti 2022 med den skönlitterära boken Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien.

Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag. Boken ges ut på det andliga bokförlaget PW  Publishing – grundat 2022 av mig och där jag arbetar som bokförläggare.

Min filosofi & mitt arbetssätt som terapeut

När du har symptom – smärta, dålig sömn, stress, huvudvärk, olika psykiska och emotionella tillstånd, med mera – antingen i kropp, själ och/eller ande, så är det en signal till dig att det finns något som är i obalans.

Mitt mål är att hjälpa dig hitta tillbaka till balans och harmoni – där du upplever lycka och välbefinnande.  Så i alla mina sessioner och behandlingar arbetar jag med hela dig – kropp, själ och ande.

Jag vill inspirera och hjälpa människor till ett läkande för både kropp och själ men också till en större medvetenhet, personlig utveckling och ett andligt växande.

Efter några års arbete har jag tagit fram mitt alldeles egna arbetssätt, mycket av detta innebär att jag utgår från kroppens chakrasystem, oavsett om det är enskilda sessioner eller kurser i personlig och andlig utveckling.

Jag använder mig även av min intuition som ett verktyg för att hjälpa dig med just det du behöver, därav brukar ingen behandling/session bli den andra lik.

Vikten av att höja sin energi

Jag vet att attraktionslagen – att vårat yttre är en reflektion av vårat inre – fungerar. Genom att välja en positiv attityd så kan vi få in mer positivet i våra liv.

Men det är också viktigt att få vara i sina känslor. Att alltid vara positiv och på så sätt förtränga mindre positiva känslor, är inte rätt. Först måste vi tillåta oss KÄNNA alla känslor.

En känsla är en energi. En energi som vi måste få låta flöda igenom hela kroppen för att sedan släppa ut den – genom att prata, skrika, gråta, skratta, andas. När vi släpper på våra instängda känslor så släpper vi ofta blockeringar och får ett bättre flöde av energi i vårt energisystem vilket påverkar oss såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt. När vi tillåter oss känna alla känslor och släppt ut det som behövs, då kan vi sedan välja våra tankar.

Men något som är viktigt att komma ihåg – om vår energi är låg (vi känner oss deppiga, sjuka, låga) så kommer det vara svårt att förändra negativa tankar till positiva. Av erfarenhet har jag märkt att det första vi bör göra är att höja vår energi för då kommer det vara lättare att anta en mer positiv attityd.

Hur gör vi för att höja vår energi? Jo, det finns flera sätt. Vi får energi från vissa grundläggande saker så som maten, sömnen, rörelsen, solen och naturen. Så att se till att dessa områden är tillgodosedda kan vara ett första steg. Vi får energi av att göra sådant vi tycker om eller att vara med dem vi tycker om, därför är det så viktigt att få in stora delar av glädje i våra liv. Yoga, meditation, healing och andra energiövningar är också något som hjälper oss höja vår energi.

Vill vara en inspirationskälla

Jag är ständigt på jakt efter nästa dröm och äventyr! Just nu bor jag i Grekland och Sverige medan jag skriver böcker och arbetar som healer, holistisk livscoach och håller i kurser/retreats inom personlig och andlig utveckling.

Jag vill inspirera människor till att våga tro på sig själva, följa sina hjärtan och förverkliga sina drömmar. Jag är nämligen övertygad om att varje människa har enormt stor potential och att vi med vår inre kraft kan skapa det liv vi önskar!

Tjänster

Jag erbjuder enskilda sessioner, både på plats och distans, som: Healing, Medial coaching, Healingmassage och Tidigare liv-healing.

Jag erbjuder kurser och retreats i skrivande samt personlig och andlig utveckling. På plats och distans.

Boka tid

Vill du boka tid hos mig så gör du det enklast genom att skicka ett mail.

Tveka inte att höra av dig

Har du frågor, funderingar eller vill göra samarbeten så är du varmt välkommen att höra av dig till mig via mail eller på Instagram @elin.pehrsson

© 2024 All Rights Reserved

Special Offer

Get Free Consultation With Soleil Experts

Everything you need to feel healthy and beautiful

Considered discovered ye sentiments projecting entreaties of melancholy.

Popular Procedures

Breast Augmentation

Mommy Makeover

Eyelid Surgery

Skin Care Treatment

Useful Links

Free Consultation

Customer Support

Terms and Conditions

Privacy Policy

Contact

© 2024 Created by elinpehrsson.com