PW Publishing

ETT MEDVETET BOKFÖRLAG DÄR KRAFTEN INOM DIG BLIR BOKSTAVLIG

Förlagets filosofi

Du har kraften inom dig

PW Publishing ett bokförlag som har övertygelsen om att varje människa har sin egen sanning och vägledning i hjärtat. Att vi är kraftfulla och med den inre kraften kan vi förvandla våra drömmar till verklighet.

Genom våra böcker vill vi sprida kärlek, hopp, medvetenhet och visdom. Att få väcka en nyfikenhet och sprida glädje. Vi vill inspirera människor till att lyssna på sin inre vägledning, följa sitt hjärta och våga gå sin egen väg.

PW Publishing är en del av Power Within Concept. Vårat koncept grundar sig på att du har kraften inom dig, där av namnet Power Within Publishing – PW Publishing.

Bakgrund

Grundat av författaren Elin Pehrsson

Vi är ett bokförlag, grundat 2022 av Elin Pehrsson.

Elin har stor passion för det skrivna ordet, personlig utveckling och andlighet. Hon är en entreprenör ut i fingertopparna som älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Att följa sina drömmar har alltid varit något som motiverat och drivit henne. Den största drömmen har varit författarskapet. Augusti 2022 debuterade hon med sin första bok Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien. Det var i samband med hennes egen utgivning som idén till PW Publishing föddes.

Förutom Elins passion för berättelser och skrivande så har hon även studerat skrivande på Folkuniversitet, Journalistiskt skrivande på Skrivarakademin, Litteraturvetenskap Kreativt skrivande på Mittuniversitet, Romanskrivarlinjen på Färnebo folkhögskola samt Kreativt skrivande 2 – Manusutveckling på Luleå Tekniska Universitet.

Instagram @elin.pehrsson

Kontakt

Besök oss på www.pwpublishing.se

© 2024 All Rights Reserved