En värmande spiritual romance

Odödligt Sökande

Del 1 i eternity-serien

Odödligt sökande

Del 1 i Eternity-serien

Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag.

Författare

Elin Pehrsson

Förlag

PW Publishing

Serie

Eternity (del 1)

Språk

Svenska

Utgiven

2022-08-08

Format

Häftad

Antal sidor

341

ISBN

978-91-527-3387-5

Handling

När Sophia är med om en nära döden-upplevelse inser hon att hennes ångest beror på oupplöst karma som hon delar med en man från ett tidigare liv. Hon uppmanas att söka upp honom i detta liv, då deras öden är knutna till varandra och han är nyckeln till hennes frihet.

Sophia kastas ut i en resa kantad av kärlek, äventyr, mystik, spänning och livsomvälvande insikter. Sökandet efter mannen hon enbart sett i sina drömmar varvas med glimtar ur hennes tidigare liv i det antika Grekland. Sakta lär hon känna sig själv, som den hon en gång var och den hon är idag. Ju närmare Sophia kommer sitt mål, ju mer vävs dåtid och nutid samman. Till sist ställs allt på sin spets och hon tvingas till ett avgörande val.

Sagt om

”Berättelsen förmedlar ett djupt budskap parallellt med en känsla av att livet är till för att levas. Det här är en bok som ger tröst åt den som mår dåligt, bringar spänning åt den som gillar äventyr, väcker nyfikenhet hos den som vill lära sig mer om själen, planterar romantik i hjärtat för den som längtar efter kärlek och ger den som vill smygläsa lite erotik tillfälle att göra det.

Kort och gott: Elin Pehrssons debutbok är som en efterrättspizza med Nutella, nötter, frukt, bär och glass, tillredd med mycket kärlek och känsla, med extra allt!

Läs. Njut. Och försök hålla dig tills nästa bok kommer.”

Laila Stenroos, Livscoach & Hypnosterapeut

Boktrailer

Odödligt sökande

Om författaren

Elin Pehrsson

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det som drivit henne framåt. Hennes största dröm – att bli författare – slog in i och med att hon kom ut med boken Odödligt sökande.

Vid sidan om sin passion att skriva har Elin ett stort intresse för personlig utveckling och filosofi – något hon upptäckte redan som tolvåring. Grekland har alltid haft en speciell plats i hennes hjärta och är tillsammans med musik en stor inspirationskälla i skrivandet.

Elin är ständigt på jakt efter nästa dröm och äventyr! Just nu bor hon i Grekland medan hon skriver böcker och arbetar som healer, holistisk livscoach och håller i kurser/retreats inom personlig och andlig utveckling.

Hur kom boken till?

Började som en novell

Elin har skrivit hela hennes liv. Men 2015 anmälde hon sig till en skrivarkurs i hennes hemort Kungsbacka. Där fick kursdeltagarna som uppgift att skriva en novell. 

Elin såg hur alla började skriva för fullt medan hennes pappersblock var tomt. Hon satte på musik i sina hörlurar – som alltid hjälpt henne med inspiration – och strax därefter började en film rulla för hennes inre.

Hon såg en ung, stark och självständig kvinna som gick över ett böljande landskap med gröna kullar och olivträd. Det var något speciellt med henne, hon var otroligt vacker med stora gröna ögon, solbränd hy men framförallt hennes utstrålning – så enormt självsäker och stark. För dig som läst Odödligt sökande så kommer du känna igen detta som en av scenerna.

Denna vackra och starka kvinna fick namnet Marilena och det är också hon som bokens omslag föreställer. Till slut hade Elin skrivit en hel novell om Marilena och hennes liv under antika Grekland. Den novellen blev grunden till berättelsen Odödligt sökande.

EN TID AV STUDIER, SKRIVANDE, PERSONLIG OCH ANDLIG UTVECKLING

Från starten 2015 dröjde det sedan sex år tills manuset var klart. Under dessa år studerade Elin journalistik, skrivande och litteratur vid universitet, på folkhögskola och Folkuniversitetet. Där fick hon löpande arbeta på sitt bokmanus. Efter utbildningarna fortsatte hon skriva på sin bok, vilket resulterade i många sena nätter.

I samma veva så gick hon igenom mycket i livet som utvecklade henne både personligt och andligt. Meditation blev en daglig rutin och snart började det komma massor av information till henne när hon mediterade och i drömmar på natten. För sitt inre såg hon scener som tagna ur en film. Hon förstod att detta var scener till hennes bok. Dessa vävde hon samman med inspiration från sitt egna liv som sedan blev till scener. Stora delar av boken är på detta sätt kanaliserade genom drömmar och meditation.

Drömmen blir verklighet

Februari 2021 var manuset till slut klart! Året efter valde Elin att gå sin egen väg, så hon startade sitt eget förlag PW Publishing. Efter mycket redigering så publicerade hon till slut Odödligt sökande.

Med skakiga händer så packade hon i juli 2022 upp böckerna från tryckeriet. Hennes livs största dröm och mål sedan hon var barn gick äntligen i uppfyllelse.

Så tycker läsarna

5/5
"Att den här boken hamnade i mina händer av en slump, känns inte alls som någon slump. Det känns som mitt liv - hela historien. Grekland, Sophia, Marilena, Alexios - allt. Jag har streckläst den och det var den bästa roman jag läst i hela mitt liv. Den har väckt saker inom mig som känns så äkta. Och att det nu finns en ny genre för böcker - spirituell roman! Wow. Rekommenderar starkt! Kan knappt bärja mig för uppföljaren!"
Malin
5/5
"Rekommenderar alla att läsa boken oavsett om man är intresserad av det andliga eller inte. Elins sätt att skriva påminner mig om Paulo Coelhos Alkemisten och ger en mycket levande läsupplevelse. Ser fram emot att läsa nästa bok i serien!"
Mikael
5/5
"Grattis Elin till din härliga, spännande bok! Så härlig, spännande och inspirerande och den passar perfekt att läsa här i Grekland. Jag ser fram emot nästa del i Eternityserien! Elins framtid som författare ser mycket lovande ut! Heja dig! Om att minnas sina tidigare liv och hur de kan påminna oss och påverka nuvarande liv! Fartfyllt!"
Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
5/5
"Läste ut den på 6 dagar. Varning för abstinens."
Tommy
5/5
"Elin, Elin, Elin! Wooow vilken fantastisk författare du ÄR! Vilken bok du har skrivit! ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och läst den. Jag visste inte hur fort jag kunde läsa den SAMTIDIGT som jag ville att den ALDRIG skulle ta slut. Du har en magisk förmåga att trollbinda dina läsare. Hur du väver ihop dåtid med nutid så naturligt. Jag kan knappt vänta tills du släpper nästa del. Jag rekommenderar ALLA att läsa den!"
Agnetha
5/5
"Vilken alldeles fantastisk bok… Kan bara säga Wow!!!! Läs den!"
Lotta
5/5
"En magisk bok att njuta av. Både djup och lätt på samma gång, med målande vacker text som beskriver både landskap och karaktärerna. Boken behandlar komplexa saker som svåra känslor, kärlek, tidigare liv, själens utveckling men också har den en lätthet som lyfter upp och gör att man blir på bra humör. Kan bara rekommendera denna bok!!! Elins kreativitet känns så genuin och inspirerar mig som konstnär. TACK! Väntar på uppföljaren 🙂"
Marianne
5/5
"Fängslande bok som jag slukade från pärm till pärm på ett par dagar. Har redan väntat länge nog på uppföljaren!"
Sandra
5/5
"Alltså wow vilken bok, jag älskade den! Så välskriven och så innerlig. Kan knappt bärga mig till del 2!"
Petra
5/5
"En feelgoodbok att förlora sig i! Den innehåller allt. Drama, erotik (jo minsann), kärlek och spänning som vävs ihop till en historia som fängslar redan från sida 1. Oavsett om man tror på tidigare liv och karma eller inte, är det en bok som verkligen är väl värd att läsas. Det får högsta betyg av mig!"
Laila
5/5
"Boken är såååå bra, kan inte sluta läsa. Har knappt rört mig från fåtöljen idag. Kan inte släppa boken... den går rakt in i mitt hjärta."
Margret
5/5
"Magisk och fantastisk är ord som beskriver ”Odödligt sökande” väl efter jag läst den! Så välskriven och väldigt lätt att bli helt uppslukad av boken och bara läsa mera. Boken fortsätter att vara spännande trots att jag redan läst den tre gånger, längtar efter nästa bok i serien med spänning. Det är en bok för alla åldrar och boken inkluderar så många olika genrer så enligt min mening passar den för alla att läsa, uppmanar alla att ge er tid för just denna fantastiska upplevelse – läs Odödligt sökande!"
Josefine

Uppföljaren till Odödligt sökande

Del 2 i eternity-serien

När kommer uppföljaren?

Det är flera som vill veta när del 2 i Eternity-serien kommer. Det är så roligt att många verkligen längtar och vill ta del av fortsättningen på Sophias själsliga grekiska kärleksäventyr!

Boken kommer 2025. Den skrivs i dagsläget och du kan följa Elins skrivprocess i Grekland på hennes Instagram @elin.pehrsson

© 2024 All Rights Reserved

Special Offer

Get Free Consultation With Soleil Experts

Everything you need to feel healthy and beautiful

Considered discovered ye sentiments projecting entreaties of melancholy.

Popular Procedures

Breast Augmentation

Mommy Makeover

Eyelid Surgery

Skin Care Treatment

Useful Links

Free Consultation

Customer Support

Terms and Conditions

Privacy Policy

Contact

© 2024 Created by elinpehrsson.com