Healing & Coaching

för kropp, själ & ande

Enskilda sessioner & Behandlingar

Så arbetar jag

När du upplever symptom, antingen i kropp, själ och/eller ande, så är det en signal till dig att det finns något som är i obalans. Det kan vara symptom som smärta, dålig sömn, stress, huvudvärk, olika psykiska och emotionella tillstånd, och så vidare.

Mitt mål är att hjälpa dig hitta tillbaka till balans och harmoni. Så i alla mina sessioner och behandlingar arbetar jag med hela dig – kropp, själ och ande.

Jag använder mig av min intuition som ett verktyg för att hjälpa dig med just det du behöver, därav brukar ingen behandling bli den andra lik.

Hur fungerar healing?

Healing stöttar kroppens självläkningsförmåga genom att lösa upp blockeringar i kroppens energisystem. När energin inte kan flöda fritt – vi kommer ur balans – så kan detta på sikt sätta sig fysiskt i kroppen som sjukdom och kan då uppvisa flera olika symptom.

Vad gör healing?

Reiki Healing, som jag är utbildad i, är fantastiskt på grund av hur det kan hjälpa kroppen och själen att läka på så många olika sätt! I flera länder är detta redan en erkänd komplementär medicinsk metod, som ordineras av läkare.

Effekterna av healing är alltid individuella, men några av dem är:

  • Minskar stress
  • Lindrar depression
  • Smärtlindrande
  • Psykiskt och emotionellt lugnande
  • Helar trauman
  • Balanserar energi
  • Ökar kreativitet
  • Ökar immunförsvaret
  • Stärker kroppens energiförråd

Healing & Medial Coaching

Distans eller på plats - 60 min

Här får du den ultimata kombination av healing och medial coaching.

När du jobbar med din personliga utveckling jobbar du också med ditt energisystem. Genom healing, samtal och reflektion ges möjligheten att avlägsna blockeringar eller stagneringar i energin. Istället skapas ett flöde av energi som ger kroppen bra förutsättning för läkning på alla plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Du höjer din medvetenhet och du växer i din andlighet.

Vid distans: De första 20 minuterna skickar jag healing, tonar in på dig och lägger tre orakelkort för att få vägledning till dig. Sedan ringer jag upp dig på videosamtal så resterande 40 minuter har vi för coaching/samtal. 

Rekommenderas som kur/paket.

850 SEK

Distanshealing

Distans - 30 min

Allt levande består av energi som flödar genom oss. När vår energi är hög så känner vi oss starka, friska, har bra självförtroende och vågar ta oss an utmaningar. När vår energi är låg känner vi oss svaga och allmänt nedsatta.

Vi får energi från luften vi andas, från maten, från solskenet och från sömnen. Men vi har också möjlighet att öka vår energi, från tex andningsövningar och meditation. Som healer är det samma energi man jobbar med och kanaliserar.

Lägg dig gärna ner och slappna av på den avtalade tid när du tar emot healing. Jag tonar in på ditt energisystem och skickar healing under cirka 20 minuter. Efter healingen ringer jag upp för ett kort samtal (10 min) och meddelar det jag upplevt.

550 SEK

Medial vägledning ett budskap

Distans - 20 min

Medial vägledning i form av ett budskap som ska förmedlas till dig just nu eller om ett område i livet du vill ha vägledning om. Jag tonar in på din energi och får sedan intuitivt information från dina guider/ditt högre jag, som jag tolkar och förmedlar till dig. Jag använder mig också av orakelkort/tarot.
 
Budskapet ger dig vägledning, insikter eller självreflektion om din situation eller framtida möjligheter, vilket ger dig möjlighet att navigera i livet mer medvetet.
 
Jag skickar dig ett röstmeddelande via Facebook Messenger med det jag får till mig.

350 SEK

Healing

På plats - 60 min

Reiki är en japansk healing- och friskvårdsteknik. Rei betyder universell eller högre intelligens och Ki betyder livskraft eller metafysisk energi. Allt levande består av ki, eller energi, som flödar genom oss. När vår energi (ki) är hög så känner vi oss starka, friska, har bra självförtroende och vågar ta oss an utmaningar. När vår energi är låg känner vi oss svaga och allmänt nedsatta.

Vi får energi från luften vi andas, från maten, från solskenet och från sömnen. Men vi har också möjlighet att öka vår energi, från tex andningsövningar och meditation. Som Reiki healer är det samma energi man jobbar med och kanaliserar genom handpåläggning.

En Reiki behandling innebär handpåläggning på olika punkter på kroppen medan du ligger med kläderna på och slappnar av till lugn, avslappnande musik.

Rekommenderas som kur/paket.

850 SEK

Healingmassage

På plats - 60 eller 90 min

En avslappnande behandling där du får en kombination av healing (Reiki healing) med en mjuk avslappningsmassage. Denna kombination gör behandlingen väldigt effektiv och lugnande för både kropp och själ.

I denna behandling får du en mjuk massage där man försiktigt kan lösa upp spända muskler, men du får också healing som fungerar som en ”inre massage” som löser upp blockeringar i kroppens energisystem. 

Behandlingen börjar med att vi pratar kort om det är något speciellt du vill ha hjälp med. Sedan varvas, healing via handpåläggning vid huvudet och på framsidan av kroppen, med massage på bröstmusklerna och axlarna. Sedan massage på rygg, axlar och nacke varvat med healing. Efteråt pratar vi om din upplevelse.

60 min: 850 SEK / 90 min: 1 250 SEK

Healingmassage & Medial vägledning

På plats - 90 min

Njut av en avslappnande Healingmassage där du får en kombination av energibehandling (Reiki healing) och en mjuk avslappningsmassage. Denna kombination gör behandlingen väldigt effektiv och lugnande för både kropp och själ.
 
De sista 15 minuterna får du medial vägledning i form av ett budskap som ska förmedlas till dig. Jag tonar in på din energi och får sedan intuitivt information från dina guider/ditt högre jag, som jag tolkar och förmedlar till dig. Budskapet ger dig vägledning, insikter eller självreflektion om din situation eller framtida möjligheter, vilket ger dig möjlighet att navigera i livet mer medvetet.

1 250 SEK

Tidigare liv-healing

På plats - 120 min

Tror du på reinkarnation? Är du nyfiken på om du har levt ett liv före detta?

Att återuppleva ett tidigare liv kan man göra bara för att man är nyfiken, men framförallt så kan det verka positivt och helande på både kropp och själ ur ett terapeutiskt syfte. Du får möjlighet att lösgöra blockeringar i form av att frigöra minnen, tankar, känslor och trauman som lagrats i din själs minnesbank och som kan påverka dig i ditt liv idag. Det är inte heller ovanligt att du får stärkande insikter kring vem du verkligen är och din potential, som kan hjälpa dig framåt i detta liv.

Som Holistisk livscoach och healer ger jag dig healing samtidigt som jag guidar dig in i en djup meditation där du tryggt kan få möjlighet att uppleva ett av dina tidigare liv. Du kan vara trygg i att din själ bara kommer att visa dig vad du är redo att se, bearbeta och läka.

Efteråt samtalar vi kring det du upplevt. Tidigare liv-healing tar cirka 1,5 – 2 h.

1 250 SEK

Ge dig själv tid för återhämtning och healing

Boka din tid idag!

5/5
”Går alltid där ifrån med ett stort leende. Har varit hos Elin flera gånger för Healing och Healing massage. Elin är jättetrevlig och jätteduktig, jag går alltid där ifrån med ett stort leende. Hon har definitivt hjälp mig mycket, skulle starkt rekommendera!"
Emma
Healing & Healing massage
5/5
"Så häftig upplevelse! Elin guidar en igenom behandlingen med så fin energi och närvaro. Rekommenderar varmt Elin och alla hennes behandlingar 🤩"
Cecilia
Tidigare liv-healing
5/5
"Hjälpt mig få många svar och insikter. Jag har just gått klart kursen för personlig utveckling och healing som gett mig ett lugn för både mitt inre och för mina framtidsmål. Elin är en fantastisk coach och kursmaterialet har vart upplysande och hjälpt mig få oerhört många svar och insikter. Rekommenderar verkligen att fler tar steget och går denna fantastiska kurs hos Elin."
Josefine
Kurs för personlig & andlig utveckling
5/5
”Som behandlare är hon medveten och tydlig i vad hon gör och varför. Jag var på Healing massage hos Elin och kan varmt rekommendera detta. Elin är först och främst en väldigt mjuk, varm och genuin människa. Som behandlare är hon medveten och tydlig i vad hon gör och varför! Rekommenderar verkligen detta!"
Maria
Healing massage
5/5
”Elin är fantastisk som coach, så glad att jag hittade henne. Elin är fantastisk som coach och får en alltid att fundera på det där man inte ens visste var möjligt. Så glad att jag hittade henne."
Josefine
Livscoaching
5/5
”Lugnt och tryggt. Det är alltid så lugnt och tryggt att komma till Elin. Healingen var mjuk och inkännande och samtidigt mycket kraftfull."
Anna
Healing

© 2024 All Rights Reserved