You Got the Power Within to Create Your Life

Författare, healer & holistisk livscoach

Elin Pehrsson

Författare, healer, holistisk livscoach & bokförläggare

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det som drivit henne framåt. Hon vill inspirera och coacha människor till att våga tro på sig själva, följa sina hjärtan och förverkliga sina drömmar.

Elin är övertygad om att varje människa har en enormt stor potential och att vi med vår inre kraft kan skapa det liv vi önskar.

Elin Pehrsson

Odödligt sökande

Spiritual Romance om kärlek och tidigare liv

Odödligt sökande är en värmande roman om själslig kärlek som aldrig dör, karma och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag.

Power Within Concept

EN HOLISTISK SAMLINGSPLATS MED FOKUS PÅ KRAFTEN INOM DIG

Väck kraften inom dig och lås upp din sanna potential! Varje person har unika förmågor och styrkor inom sig som väntar på att släppas lös.

Vi vill hjälpa människor att få kontakt med sin inre vägledning för att uppnå sitt livsmål och leva sitt bästa liv.

Vårat koncept – Power Within Concept – grundar sig på att allt du behöver finns redan inom dig. Med våra tjänster stöttar vi dig på resan mot harmoni och balans för kropp, själ och ande.

Upplever du stress, låg energi eller att du tappat bort dig själv?

Tjänster & Behandlingar

Få stöttning för kropp, själ, ande och med din personliga och andliga utveckling genom olika healingmetoder, så som Healing, Healingmassage, Tidigare liv-healing och Medial Coaching. Ge kropp och själ möjlighet att läka och du kan uppleva mer livsglädje, kärlek, kreativitet, framgång och harmoni i ditt liv.
Healing massage
Tidigare liv healing
Healing

Så tycker klienterna

5/5
”Går alltid där ifrån med ett stort leende. Har varit hos Elin flera gånger för Healing och Healing massage. Elin är jättetrevlig och jätteduktig, jag går alltid där ifrån med ett stort leende. Hon har definitivt hjälp mig mycket, skulle starkt rekommendera!"
Emma
Healing & Healing massage
5/5
"Så häftig upplevelse! Elin guidar en igenom behandlingen med så fin energi och närvaro. Rekommenderar varmt Elin och alla hennes behandlingar 🤩"
Cecilia
Tidigare liv-healing
5/5
"Hjälpt mig få många svar och insikter. Jag har just gått klart kursen för personlig utveckling och healing som gett mig ett lugn för både mitt inre och för mina framtidsmål. Elin är en fantastisk coach och kursmaterialet har vart upplysande och hjälpt mig få oerhört många svar och insikter. Rekommenderar verkligen att fler tar steget och går denna fantastiska kurs hos Elin."
Josefine
Kurs för personlig & andlig utveckling
5/5
”Som behandlare är hon medveten och tydlig i vad hon gör och varför. Jag var på Healing massage hos Elin och kan varmt rekommendera detta. Elin är först och främst en väldigt mjuk, varm och genuin människa. Som behandlare är hon medveten och tydlig i vad hon gör och varför! Rekommenderar verkligen detta!"
Maria
Healing massage
5/5
”Elin är fantastisk som coach, så glad att jag hittade henne. Elin är fantastisk som coach och får en alltid att fundera på det där man inte ens visste var möjligt. Så glad att jag hittade henne."
Josefine
Livscoaching
5/5
”Lugnt och tryggt. Det är alltid så lugnt och tryggt att komma till Elin. Healingen var mjuk och inkännande och samtidigt mycket kraftfull."
Anna
Healing

Podcast

Power Within Podcast

Elin Pehrsson och Mikael Dabrowski fördjupar sig i ämnen som personlig utveckling, självmedvetenhet, andlighet och den inre resan mot att nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag.

PW Publishing

ETT MEDVETET BOKFÖRLAG DÄR KRAFTEN INOM DIG BLIR BOKSTAVLIG

Vi på PW Publishing vill inspirera människor att få kontakt med sin inre kraft för att följa sitt hjärta och våga gå sin egen väg för att leva sitt bästa liv. 

Med våra böcker och produkter vill vi sprida kärlek, medvetenhet och visdom. Vi vill väcka nyfikenhet och sprida glädje.

PW Publishing är en del av Power Within Concept. Vårat koncept grundar sig på att du har kraften inom dig, där av namnet Power Within Publishing – PW Publishing

Grundat av Elin Pehrsson.

Tveka inte att höra av dig!